tisdag 24 juni 2014

"Har du någon blogg eller hemsida som jag kan följa dig på?"

Många gånger har jag fått frågan om jag har någon blogg eller hemsida, eller uppmaningen att jag borde skaffa det. Jag har funderat och tvekat länge men nu har jag alltså bestämt mig för att starta och prova och se om det är något för mig.

Jag startade min första facebooksida för några år sedan och bytte nyligen namn på den till "Creative Heart of Sofia", dels för att jag äntligen funnit ett namn som kändes rätt och dels för att markera en nystart och den fördjupning som mina intressen tagit.

Min kreativitet och mitt skapande är inte längre bara en hobby, ett tidsfördriv att ta till ibland utan det har blivit så mycket större. Jag andas, äter och drömmer kreativitet! Några skulle påstå att jag är rastlös och stressad och aldrig får någon ro, men här i denna nya värld jag klivit in i så har jag äntligen funnit trygghet, inspiration, gemenskap, glädje och energi.

Mitt mål med denna blogg är detsamma som jag har för min facebooksida; nämligen att inspirera dig med mina ideér och mitt skapande och jag vill sprida budskapet om vad kreativitet kan göra för Dig, för Ditt välmående och för Din livskvalitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar