Evenemang

Här följer information om evenemang där vi träffas och testar olika tekniker eller pysslar efter särskilda teman. Även datum för försäljning av mina alster publiceras här.

Diamond Painting - Party hos Rutor Dam

2 träffar inplanerade i September 12 och 21, följ länken för att läsa mer och anmäla dig:

https://www.facebook.com/pg/Rutor-Dam-Diamond-Painting-Sverige-165138070719894/events/?ref=page_internalÖppet Hus!

På Alla ♥-dag på lördag (14 februari) håller Kreativ Healing öppet hus.
 
Kom och låt dig inspireras av mina alster, se om något lockar - kanske vill du eller ditt barn hitta en ny hobby och påbörja en kurs detta året? Passa på att ställa frågor och diskutera upplägg med mig, mingla med andra potentiella kursdeltagare och framtida vänner. Ta med era barn och låt dom känna sig för och upptäcka nya saker. Spana in alster som du kan köpa med dig hem, vinna via framtida auktioner eller köpa längre fram ♥


Välkomna!

Bråbogatan 7, Norrköping, en trappa upp, öppet hus kl 15-20. Parkering finns längs Stockholmsvägen, stå nära St1 för att stå så nära mitt hem som möjligt.

                                 Kom och gör ditt eget kakfat!
Söndag den 18 januari 

Detaljerad information och anmälan: HÄR!

Vikbolands Jul 2014! 14-15-16 november är det julmarknad i Häradshammars Bygdegård, 
utanför Norrköping (nära Östra Husby).

Hantverk, mat, tunnbrödsbakning och andra aktiviteter för hela familjen, varmt välkomna!
Mer information om tider och karta kommer :-)

Om några timmar beger jag mig till Skåne, det vankas utställning!

På Söndag (6 juli) kl. 11-17 är ni varmt välkomna till Bonderups Mölla strax utanför Dalby. Möllan öppnar sitt våffelcafé för sommaren och man får inspektera möllan på insidan vilket är spännande. Loppis och hantverksutställning samt försäljning m.m missa inte detta :-)

Du vill framförallt passa på att kika på mina saker eftersom jag sällan är i Skåne Vill man inte köpa så är det helt okej att komma förbi och utbrista "Oh!" och "Åh!" och "Gud vad fint!"och liknande ;-D

Alla som besöker mig och skriver upp sina kontaktuppgifter har dessutom möjlighet att vinna 100kr i presentkort! Kortet är giltigt året ut och kan användas som betalning/delbetalning av varor och kurser som presenteras på min sida.

Det är kontanter som gäller ute på landet men jag accepterar även betalning via "swish", så installera det i förväg om du vill ha det alternativet.

Hoppas vi ses!

Varmast välkomna!

Genväg till karta/vägbeskrivning http://bonderupsmolla.se/hitta-hit


skane_karta_transp

 

Årets "Fria Vidder" festival strax utanför Linköping den 14 juni, tack alla som kom och pratade/shoppade och gratulerade mig på min födelsedag <3Inga kommentarer:

Skicka en kommentar