RutorDam - Diamond Painting

Jag har startat min nya sida "Rutor Dam" där allting handlar om Diamond Painting.

Sidans namn Rutor Dam är en lek med mina associationer kring diamond painting, i början ville jag döpa sidan till Queen of Diamonds som jag tyckte passade denna hobby. Men för att anpassa mig till svenska så valde jag inledningsvis översättningen Ruter Dam. Men tydligen konkurrerar jag med något helt annat med samma namn så svängde till stavningen för att sticka ut och hittas lättare på nätet.

Dessutom så följer man ju rutmönster så jag tycker fortfarande att namnet passar fint


Här är en liten video för dig som är ny på området och undrar hur detta pyssel går till: Diamond Painting - Video

Jag har valt att satsa på försäljning av materialkit dels för att det inte finns särskilt många återförsäljare i Sverige men också för att jag vet att många tycker det är läskigt att importera själva på grund av exempelvis svårigheter att läsa beskrivningar och villkor på främmande språk, eller inte tycker om att betala över nätet till utländska säljare (det är oftast inga problem ...men ovana med processen/tekniken gör att många drar sig för att våga ta steget). Kanske är du rädd för att överraskas av tull och andra avgifter, eller kanske bara avskyr du att behöva vänta på långa leveranser ifrån utlandet. 

Jag älskar att shoppa och att leta fram nya spännande mönster/tavlor är nästan lika roligt för mig som att göra tavlorna. Om du inte känner som jag utan föredrar att slippa timmar av googlande och letande, väntetider, krångel och eventuella bakslag med bristfälliga/uteblivna varor så köper du av mig istället. Jag inventerar alltid materialet innan jag lägger ut det till försäljning för att säkerställa att allt finns och är helt.

Just nu sker den mesta försäljningen via min nya facebooksida "Rutor Dam - Diamond Painting Sverige" eftersom jag gör detta som en hobby utanför mitt ordinariejobb. I framtiden kommer jag förmodligen öppna en riktig nätbutik med fördelar som tex fler betalningsalternativ, men jag har ännu inte helt bestämt koncept eller hittat rätt utformning för hur jag vill ha det.

Då priserna går upp och ned beroende på valutakurser, varierande tull/moms, erbjudanden m.m och jag inte alltid hinner uppdatera all info om kiten överallt så finns alltid det aktuella priset angivet på facebooksidan "RutorDam - Diamond Painting Sverige".

Är det så att du inte har facebook men hittar varor du är intresserad av så är du varmt välkommen att kontakta mig via meddelande/under inläggen istället.

Välkommen till RutorDam på Facebook: https://www.facebook.com/RutorDam/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar