torsdag 12 februari 2015

Öppet Hus

Öppet Hus!

På Alla ♥-dag på lördag (14 februari) håller Kreativ Healing öppet hus.
 

Kreativ Healing för barn, ungdom & vuxen.

Idag utsätts vi alla i samhället för väldigt hög stress och särskilt våra barn är extra känsliga då de saknar både erfarenhet och referensramar för att kunna bemöta och hantera påtryckningarna på ett sunt sätt. Stress leder till ohälsa. Barnens ohälsotal skjuter i höjden och barn- och ungdomspsykiatrin går bokstavligt talat på knäna. Ohälsa leder lätt till utanförskap och personlighetsförändringar och därför riskerar de som inte klarar av att hantera stress att drabbas av utfrysning och mobbning. 

Genom kreativ healing hittar vi vägar till lugn och harmoni, aktivitet som är avstressande utan att vara förslöande, tvärtom gynnar det oss på flera områden inom självutveckling och stärker vår självkänsla, vilket i sin tur kan förbättra resultaten på övriga områden i våra liv såsom skola, arbete och relationer. Som en bonus förenar olika fritidsaktiviteter oss med nya människor och kanske finner vi  nya vänner för livet.

Vill du eller ditt barn hitta en ny hobby och påbörja en kurs i år? 

Ta med era barn och låt dom känna sig för och upptäcka nya saker. 
Decoupage, Zentangle & Mandala målning, virkning, stickning, korsstygnsbroderi är några av de aktiviteter som Kreativ Healing erbjuder.

Alla gäster som vill får möjlighet att måla litegrann på en stor gemensam tavla under dagen, min så kallade ”Mandala-Gästbok”

 Passa på att ställa frågor och diskutera upplägg med mig.
Utställning av mina alster och möjlighet att köpa med sig något hem.

Mer information om ”Kreativ Healing” finns på facebook.

Bråbogatan 7, Norrköping, en trappa upp, öppet hus kl 15-20. Lördag 14 februari.

Välkomna!

Bråbogatan 7, Norrköping, en trappa upp, öppet hus kl 15-20. Parkering finns längs Stockholmsvägen, stå nära St1 för att stå så nära mitt hem som möjligt.


Här är lite bilder tagna under dagen: 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar