onsdag 7 januari 2015

Månadens Mönster Januari 2015

Mössan "Sofia"Tumvantarna och mössan var planerade och på gång, när jag sedan visade upp en bild på den pågående mössan fick den så mycket uppmärksamhet att jag bestämde mig för att göra ett mönster till pannband och det har jag publicerat här på bloggen, gratis för alla som vill prova sticka det själva.
Jag kan fortfarande inte förstå hur det kunde bli så populärt när bara den randade bården syntes ;-) Men tusen tusen tack för alla trevliga kommentarer och visat intresse! Det värmer verkligen och sporrar mig att skapa ännu mer.

Detta är inte bara en stor bedrift i stickvärlden för mig. Dessa mönster är dessutom en spegling av mig själv. Former och färger har inte alltid varit självklara i mitt själsliga liv, tvärtom har jag dolt och skämts över egenskaper/erfarenheter som kunde få mig att avvika och sticka ut från mängden. Fram till nyligen har mycket av mitt liv gått ut på att dölja saker och försöka passa in. Idag försöker jag känna stolthet över allt som är jag, mina färdigheter, mina erfarenheter som har format mig till den jag är. Jag vill också med min kreativitet sprida en mer ödmjuk och öppen attityd i min lilla del av världen, för att du, just DU ska våga vara den du är, våga visa och dela med dig av dig själv. 

Och på samma sätt som ett par tumvantar kan bli en mössa som visade sig bli ett pannband, så kan också du och dina sidor utvecklas och växa. 

Ett steg i taget mot ett själsligt harmoniskt liv. Låt oss börja med ett färgglatt pannband <3

Mönster Pannbandet "Sofia": http://creativeheartofsofia.blogspot.se/2014/12/stickat-pannband.html

Nu finns mönster till mössa och tumvantar till försäljning via facebook och du  kan betala med swish eller vanlig banköverföring, klicka på fliken "On Facebook" och skicka meddelande.

Eller följ länkarna för att köpa/ladda ned via ravelry (paypal, kontokort):
http://www.ravelry.com/patterns/library/sofia-mossa
http://www.ravelry.com/patterns/library/sofia-tumvantarStickad av Stickannika
Stickad av StickAnnika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar