lördag 20 juni 2015

Berlocker & Markörer till stickning & virkning

Markör, vad är det?

Du sätter markören kring stickan för att markera händelser, exempelvis mellan sista och första maskan: Varje gång du passerar markören vet du att du stickat ett varv. Du kan även markera början och slutet för ett bestämt antal maskor vid mönster/intarsiastickning för att slippa räkna hela tiden och därmed minimera risken att räkna fel. med mera med mera, markera mera helt enkelt ♥

Jag gör markörerna själv och de kan även användas som smyckesdel, berlock till armband/halsband, mini-nyckelring, mobilsmycke m.m Bilderna visar stickmarkörer på ring, men samtliga typer görs som virkmarkörer på krok om du vill ha det :-)

Markörerna är 2,5-3,5 cm långa. Jag gör dem själv och de på ring passar upp till stickor 5, de med krokar kan även träs på stickan som ring upp till stickor 3,5.

Stickmarkörer (på ring) Ord.pris 6kr/st +porto 7kr Vid köp av 10st: 55 kr Frakt ingår
Virkmarkörer (på krok) Ord.pris 8kr/st +porto 7kr Vid köp av 10st: 75 kr Frakt ingår

25 markörer skickas tillsammans för 7 kr, därutöver 14kr porto upp till 100g.

Betalningsalternativ: Swish & Banköverföring
Kontant vid avhämtning Norrköping.

Här kommer några exempelbilder på mina markörer:


 "Lovely" Hematithjärta och blomklocka.


"SummerLove" Söt silvrig blomma och blomklocka.

 "Pärluggla"
Fakta: "Pärlugglan är den näst minsta av våra ugglor. Den finns i barrskogar över nästan hela Sverige och är troligen den uggla som det finns flest av i Sverige." :-)

"Kloka Ugglor" annan typ av uggla som ser ut som om den har ett par spetsiga glasögonbågar :-)
Bilden visar även exempel på hur man kan variera sig med matchande eller avvikande färgkombinationer."Candy" Ser ut som små karameller i härliga färger. Säljs endast som set a´12 st, en av varje färg enligt bilden. 50 kr/set + porto 7 kr.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar